record automatische Türsysteme
sv

Totalöppningssystem

I detta system kan både dörrar och sidodelarna svängas ut 90°, eller skjutas åt sidan med hjälp av tryck inifrån. Totalöppningssystemet lämpar sig för genomgångar inom flykt- och räddnings-vägar och för byggnader i vilka skrymmande föremål eller fordon körs in och ut.

 

record TOS 20

Med normala skjutdörrar, fasta sido paneler blockerer upp till två tredjedelar av passagen. Med record TOS total öppningssystem är detta område fortfarande fullt tillgänglig. TOS inte bara lämpar sig för nödsituationer, men också perfekt för att ladda skrymmande gods. De vanligaste  applikationer av record TOS är i köpcentrum, varuhus, möbel butiker och byggnader med höga volymer av gångtrafik .

Automatic folding doors with break-out function

En speciell egenskap är den valfria «break-out» funktion (FBO), den tillåter record FTA 20  att användas som en flykt dörr i enlighet med lokala förhållanden och föreskrifter. Som med TOS (Total Opening System) av våra automatiska skjutdörrar, FBO möjliggör svängdörrar för att fungera som nödutgångar genom att öppna i flykt riktning så snabbt som möjligt.

 

Loading...