record automatische Türsysteme
sv

Lösningar för Brandskydd

record har två modeller för brandskydd. båda är certifierade. DFA 127 FIRE är särskilt lämplig om där krävs automatiska brand och røgsikrede dörrar. I händelse av brand aktiveras stängningen av dörran av rök och brandlarmen. Den extra styrenheten får ett kommando om att stänga passagen omedelbart. Den automatiska dörren stängs med fjäderkraft . Med den integrerade mekaniska sekventielle kontroll kan dubbla dörrar också tjäna som brandskyddsdörrar . Vor CLEAN sortiment har dörrblad som kan modifieras till att ge eld och rök skydd utifrån de föreskrivna certifieringsnivåerna.

record DFA 127 FIRE

Modellen DFA 127 FIRE har godkänts för användning på rök och brandsäkra dörrar. I händelse av brand aktiveras signaler från en rök- och värmedetektor eller ett brandlarm omedelbart vid stängning av dörren.

Stängningen genomförs med fjäderkraft . Med den mekaniska sekventiella stängningen, SFR 127 som styr stängnings sekvensen , DFA kan också monteras på brandskydds pardörrar.

record CLEAN K1-A / K2-A

Standardmodellen i record CLEAN serien är K1, en enkeltblads skjutdörr, och K2, med två dörrblad . Ett stort antal olika material finns tillgängliga för dörrblad kärna och ytfinhet samt utformningen av dörrkarmar och tätningssystem, vilket möjliggör ett brett spektrum av tillämpningar.

record CLEAN K1-A -dB

Kärnan i vår record CLEAN K1-A -dB är Bullerabsorberande och omgiven av gummipackningar . Finns i ett ljudisolerat stadier av 34 dB, 37 dB och 42 dB. Ytan kan utformas med hög kvalitet stål eller design vänlig HPL. En kombination av material är också möjlig.

Loading...