record automatische Türsysteme
sv

Hermetiskt slutna dörrar

record har med record CLEAN serien, två standardmodeller som kan erbjuda hermetisk tätning, CLEAN K1-A, en enkelt blads skjutdörr och CLEAN K2-A en dubbel blads skjutdörr. Med dessa modeller, kan ett brett spektrum av krav och önskemål tilbydes, på grund av olika material tillgängliga som inlägg i dörrblad och dörrkarmar och utfyllningsmedel.

Dörrar med en hermetiskt tätningsförmåga används i operationsrum och andra miljöer med renrumskrav och en hög grad av hygien. Hermetisk tätning förhindrar eller minimerar flödet av luft och därmed överföring av bakterier eller partiklar från luftströmmen.

I miljöer såsom medicinska kliniker, forskning och laboratorielokaler , läkemedelsproduktion , karantän zoner och produktionshallar för produktion av livsmedel, erbjuder CLEAN serien hermetiskt tätning och en yta som är lätt att rengöra. dessa skjutdörrar kan tillverkas i rostfritt stål för att ge en modern design och praktisk funktionalitet. Dörrens kärna kan också ge skydd mot, till exempel. elektroner, röntgenstrålar och gammastrålar , brand och rök. Alla justeringar är certifierade.

record CLEAN K1-A / K2-A

Standardmodellen i record CLEAN serien är K1, en enkeltblads skjutdörr, och K2, med två dörrblad . Ett stort antal olika material finns tillgängliga för dörrblad kärna och ytfinhet samt utformningen av dörrkarmar och tätningssystem, vilket möjliggör ett brett spektrum av tillämpningar.

record CLEAN K1-A -dB

Kärnan i vår record CLEAN K1-A -dB är Bullerabsorberande och omgiven av gummipackningar . Finns i ett ljudisolerat stadier av 34 dB, 37 dB och 42 dB. Ytan kan utformas med hög kvalitet stål eller design vänlig HPL. En kombination av material är också möjlig.

record CLEAN T2-A

Attraktiv och pålitlig, men ännu mer imponerande i sin konstruktion, är vår två- eller fyra blad teleskop skjutdörr. Tack vare sina smalare dörrblad , krävs cirka 30% mindre utrymme jämfört med vanliga skjutdörrar

Loading...