record automatische Türsysteme
sv

Automatiska dörrsystem. Då måste det vara record!

Välkomna till record Sverige AB , en del av agta-record gruppen. Vi är världsledande inom automatiska dörrsystem. Vårt sortiment omfattar alla typer av linjära skjutdörrar, teleskop skjutdörrar, automatiska dörröppnare, vikdörrar och karuselldörrar. Dessutom erbjuder vi ett antal specialprodukter; Hygien och hermetiskt tillslutna dörrar, till exempel sjukhus, inbrotts dörrar, säkerhetssystem till exempel flygplatser, brandsäkra dörrar och så vidare.

record Sverige AB erbjuder ett service- och monteringsnätverk av erfarna och serviceinriktade personal,  er säkerhet för pålitlighet ved installation av er automatiska dörrsystem , samt snabb reaktion om en olycka inträffar.

record Sverige AB , en pålitlig partner. Vi har funnits med på den svenska marknaden i över 40 år. som leverantör till några av de största byggprojekten i Sverige.

Vår produktion är ISO-certifierade - våra produkter är CE-märkta, vi stolta över att erbjuda den bästa kvaliteten och att vara marknadsledare inom avancerad dörr- och portautomatik.

your global partner for entrance solutions
Loading...