sv

Dina personuppgifter:

record Sverige kommer att vara så kallad "dataprocessor" av de uppgifter du ger oss.

Baserat på ditt godkännande lagrar vi endast personuppgifter som visas i listan nedan.

Vi samlar in information om vilka tjänster du använder och hur du använder dem på vår website, med Google Analytics, i dessa fall är Google "dataprocessorn".
 

Data Element Orsak
Namn För att registrera dig
Företag För att skicka information och produkter till dig.
E-postadress För att skicka information och produkter till dig
Post adress För att skicka information och produkter till dig
Telefonnummer För att kunna kontakta dig
Kön För att benämna dig rätt

 

Vad gör vi med det?

Alla personuppgifter vi behandlar lagras på servrar i Schweiz. Ingen tredje parter har tillgång till dina personuppgifter utom för betalning och om lagen begär att vi lämnar denna information. Vi har ett dataskyddssystem tillgängligt för att övervaka effektiv och säker behandling av dina personuppgifter.

Hur länge behåller vi det?

Vi behåller dina personuppgifter såväl som ordrelaterade uppgifter så länge som det är juridiskt nödvändig och kommer att behålla data bortom denna period om det behövs för att garantera en rimlig servicenivå till dig.

Den information vi använder för marknadsföringsändamål eller aktivt informerar dig om relevanta uppdateringar kommer att behållas av oss tills du informerar oss om att du inte längre vill mottaga denna informationen.

Vad vi också vill göra med det

Vi skulle vilja använda ditt namn och din e-postadress för att informera dig om nya produkter och annan företagsrelaterad information. Denna information delas inte med tredje part, och du kan avbryta prenumerationen när som helst via e-post eller på vår hemsida.

reCaptcha v3

Formulären på vår webbplats är skyddade från obehörig sändning av robotar genom Google reCaptcha v3. 
För att identifiera dig som person, är det tekniskt oundvikligt att en stor mängd personlig information om ditt användningsbeteende överförs till Google. Google har åtagit sig att säkerställa adekvat dataskydd. Mer information om användningen av dina uppgifter finns på Googles dataskyddsportal/sekretessportal: https://policies.google.com/privacy.
 

Vilka är dina rättigheter?

Om du som helst anser att de data vi sparar är felaktiga kan du begära att du ser den här informationen och korrigerar eller raderar den.

Vänligen kontakta oss på info@record.se

Med vänliga hälsningar

record Sverige AB

 

 

Loading...