sv

Referenser

Produktlinje
Produkt
Lösning
Produkt modul
Produkt kategori
Brancher
Land

35 av 35 Referens

AFG Arbonia-Forster Holding AG (Switzerland)
AFG Arbonia-Forster Holding AG (Switzerland)

ARBONIA Forster Holding AG, med huvudkontor i Schweiz, är en leverantör till den internationella byggbranschen . Dess 6000 anställda i 12 fabriker och 50 säljbolag generera cirka en miljard schweizerfranc i omsättning per år.

En del av AFG verksamhet består av tillverkning av formsektioner och specialdörrar, som alla styrs med hjälp av ett styrsystem från rocord. Dörrarna till sitt huvudkontor i Arbon har alla automatiseringar från record.

Mer | Spara | Del
debis Systemhaus, Berlin (Tyskland)
debis Systemhaus, Berlin (Tyskland)

debis-Haus ligger mycket nära Potsdamer Platz i Berlin, ligger i ett område som kallas Daimler City. Designad av den italienske arkitekten Renzo Piano, byggdes 1993, men Daimler dotterbolaget debis flyttade inte in förrän 1997. Omdöpt till Atrium Tower 16 år senare, anses det att vara en av Berlins mest iögonfallande byggnader, och fungerar idag som hem förr nyhets mediekanal N24.

Efter terroristattackerna den 11 september, är det inte längre en allmänt tillgänglig byggnad. Ingångarna består av två radiella skjutdörrar utformade som spärr med golvvärme enheter. Dörrarna har en diameter på 2900mm och en höjd av 2650 mm.

Mer | Spara | Del
St. Pancras Station, London (England)
St. Pancras Station, London (England)

En dörr enhet monterat under golvet har en särställning. Den extra ansträngning som krävs i konstruktionen för att installera drivenhet under jord möjliggör skapandet av en fri, luftig arkitektur och spelar därför ofta en roll i representativa glaskonstruktioner .

Här på imponerande St Pancras järnvägsstation i London, är det meningsfullt att vår C 90 SU modell har valts för att ge tillgång till plattformar i terminalen liknande Euro Star zon.

Drivenheterna är skyddade enligt IP67 normer och standarder av mycket effektiva tätningar som förhindrar inträngning av smuts, damm och ibland aggressiva rengöringsvätskor golvrengöringsmaskiner . De trotsar också regnet, även den engelska sort!

Mer | Spara | Del
Centre Hospitalier de Luxembourg
Centre Hospitalier de Luxembourg

Detta är ett sjukhus i Luxemburg som tillhör en grupp som omfattar fyra specialiserade sjukhus. Den totala budgeten uppgår sig till omkring 300 miljoner euro.

Sjukhusat har record CLEAN K1 hygienisk skjutdörrar i automatiska och manuella versioner. Modellerna innehåller inte profiltätning runt kanterna för att säkerställa en hermetiskt lufttät tätning, är väsentligen anordnat inuti de lufttäta zoner. Deras hållbara ytor gör rengöringen enkel.

Mer | Spara | Del
Clinique des Grangettes, Geneva (Switzerland)
Clinique des Grangettes, Geneva (Switzerland)

Beläget nära centrum av Genève, har Clinique des Grangettes ett privilegierat, lugnt läge. Dess huvudsakliga specialiteter är kardiologi, onkologi, pediatrik och radiologi.

record har utrustat Clinique des Grangettes med hermetiskt tillslutna dörrar med extra brandskydds funktioner . Förutom att förebygga luftflödet med hjälp av tätningar runt kanten på hela profilen är dörrarna försedda med ytterligare tätningar som expanderar i händelse av brand, förebyggar brand och rök från att sprida sig i minst 30 minuter. Ved  att aktivera dörren till at stänga, för att förhindra spridning av brand under ett strömavbrott, är dörren försedd med en motvikt. Vid strömavbrott är special automatisk, som är fäst med en magnet, lämnar frikopplat dörr med sin motpart följergravitation och använder denne energi för att stänga dörren på ett säkert sätt.

Mer | Spara | Del
Children’s Clinic Erlangen
Children’s Clinic Erlangen

Barnkliniken vid Universitetssjukhuset i Erlangen behandlar för tidigt och nyfödda spädbarn, barn och tonåringar i alla åldrar. För att säkerställa optimal vård, beroende på det medicinska tillståndet och ålder, har det olika avdelningar och kliniker som bemannas av erfarna barnläkare, utrustade med moderna diagnostiska och terapeutiska verktyg och tekniker. De arbetar i nära samarbete med högt kvalificerade sjuksköterskor, sjukgymnaster och lärare för hälsan hos sina unga patienter.

Sjukhuset har flera dussin record CLEAN K1-en hermetiskt tätande automatiska dörrar. Dörrarna står ut med sina stora glasytor , som översvämmar byggnaden och fyller korridorerna med dagsljus. Persienner som stänger vid en knapptryckning är monterade på glasytor för att skapa helt privata zoner.

Mer | Spara | Del
Hug Bakery, Zurich (Schweiz)
Hug Bakery, Zurich (Schweiz)

Hug Bakery grundades i Lucerne, Schweiz, Joseph Hug-Meyer, som senare skulle låna Hug rusk (eller Zwieback) sitt namn, började ett bageri tillbaka i 1877. Även i dag är företaget familjeägt och är nu i sin femte generation. Hug håller 10 filialer i hela Schweiz, varav den senaste öppnades i Birmersdorferstrasse i Zürich 2013.

Mer | Spara | Del
BMW Hollenstein Aesch (Schweiz)
BMW Hollenstein Aesch (Schweiz)

BMW Hollenstein i Aesch nära Basel utnyttjar innovativ teknik till fullo. Färdig 2012, använder driftcentralen bara banbrytande, hållbar infrastruktur. De fullt eldrivna BMW modeller i3 och i8 laddas vid en speciell station framträdande läge vid ingången. Elen kommer från en kraftfull solenergianläggning beläget på taket. Eventuellt överskott av el matas tillbaka till elnätet.

Lite konstigt att endast dörrar med vanlig design och konstruktion var lämpliga för en byggnad som denna. Återigen har innovation funnit sin väg även här, som gör det möjligt för oss att bygga en av Schweiz första record THERMCORD system i ingången.

Mer | Spara | Del
MUC Airport, Munich (Tyskland)
MUC Airport, Munich (Tyskland)

Franz Josef Strauss Airport ligger i München, Tyskland, och öppnades 1992. Med 42 miljoner passagerare per år, bara andra till Frankfurt som Tysklands största flygplats. Den sysselsätter cirka 30.000 anställda, och visas regelbundet i topp 10 i ett stort antal internationella rankingen.

Många record dörrar installeras i München, den mest ovanliga av dem är detta tre blads karusseldør byggdes runt en betongpelare .

Mer | Spara | Del
University Clinic Munster, (Tyskland)
University Clinic Munster, (Tyskland)

UCM står för medicinsk kompetens bland tyska sjukhus. Tillsammans med sin egen medicinska fakulteten bidrar UCM till utbildning av läkare och forskare, vilket säkerställer den stadiga utvecklingen av hälso- och sjukvården i Tyskland.

Mer | Spara | Del
Grand Hotel Quellenhof, Bad Ragaz (Schweiz)
Grand Hotel Quellenhof, Bad Ragaz (Schweiz)

Grand Hotel Quellenhof symboliserar den klassiska, lyxig elegans av den schweiziska storslagna hotellbranschen . Vinnare av flera utmärkelser, bland annat "Ledande Spa", det är en medlem av "The Leading Hotels of the World" internationell grupp och "Swiss Deluxe Hotels".

Mer | Spara | Del
Tschuggen Grand Hotel Arosa (Schweiz)
Tschuggen Grand Hotel Arosa (Schweiz)

Tschuggen Grand Hotel ligger i Graubünden bergen i fredlig region Arosa, är ett av de mest prestigefyllda femstjärniga hotell i Schweiz. För gäster i de 98 rum och 32 specialdesignade sviter, arbetar många anställda dygnet runt för att göra vistelsen så bekväm som möjligt. 6 restauranger, barer och lounger som serverar en mängd olika kulinariska läckerheter .

Spa och wellness zon sätter standarder inte matchade någon annanstans; en glas bro förbinder hotellet till den världsberömda Tschuggen Bergoase spa: 5000 kvadratmeter privata paradis, utformad för att tilltala dina sinnen och skapade av den berömda arkitekten Mario Botta. Påkostade segel gjorda av glas och stål öppnar djupa hörn av himlen och bergen, översvämningar de fyra nivåer med ljus och fantastisk panoramautsikt .

Mer | Spara | Del
Dolder Grand, Zürich (Schweiz)
Dolder Grand, Zürich (Schweiz)

Dolder Grand är ett 5-stjärnigt hotell beläget i Zürich-Hottingen ; Det brukade kallas Dolder Grand Hotel, och har finns här sedan 1899. Den ursprungliga "Curhaus" går tillbaka till 1899 också tillhörde lyxklassen av stadens spa. Belägen på den västra sluttningarna av Adlisberg mellan den pulserande staden och uppfriskande landsbygden, ger det en magnifik utsikt över staden Zürich, sjön och Alperna.

Dolder Grand har 176 lyxiga rum och sviter, utsökt mat, en spa täcker 4000 kvadratmeter, rymliga bankett och konferensrum, samt en värdefull konstsamling .

Mer | Spara | Del
Four Seasons Hotel, Geneva (Schweiz)
Four Seasons Hotel, Geneva (Schweiz)

Ligger direkt vid Genèvesjön , byggdes 1834 och är den äldsta lyxhotellet i Schweiz, samt en historiskt landmärke.

Four Seasons Hotel des Bergues är den första och enda i sitt slag i Schweiz. Byggt i nyklassisk stil, förför sina besökare med sina 70 rum och 45 sviter, kreativ italiensk mat, extra bar, eleganta salonger, affärscenter och gym, vilket garanterar en mycket trevlig vistelse. Samvetsgrant personal ge utmärkt service.

Den välkända inredningsarkitekten Pierre-Yves Rochon designade rum och sviter med stor elegans som kombinerar det klassiska utseendet och stilen på hotellet med den senaste tekniken. Låt utsikt över sjön, den gamla staden och uteplats förtrolla dig. Rummen är ljusa och luftiga, inredda i blå och gröna tyger och färger, ljusa träslag och Louis Philippe möbler. Nästan en fjärdedel av rummen är rymliga sviter, de flesta med step-out balkong med utsikt över Genèvesjön .

Mer | Spara | Del
City Gate Düsseldorf
City Gate Düsseldorf

City Gate är lika mycket en del av den moderna Düsseldorfs silhuett som Kniebrücke, Landtag, Rhin-tornet och de nya skyskrapor vid hamnen. Den nya skyline presenterar den senaste utvecklingen inom modern Düsseldorf när det gäller arkitektur och cityscape projekt, inte att förglömma den historiska gamla staden med dess Rhin-promenaden.

t City Gate erbjuder Bland andre kontor för Nordrhein -Westfalen premiärministern. En speciell egenskap hos det 80-meter höga kontorstorn är den centrala hallen, som mäter några 65 meter i höjd, och är kantad med kontor. Byggnaden har karaktären av en porthuset , vilket förklarar dess namn.

Vi levererade ingången som består av två tre-bladsvängdörrar som elegant smälter in i denn luftiga stål och glas fasad. Roterande dörrar stöder också generöst dimensionerade krökta verandor som blir särskilt iögonfallande på natten med sin mjuka belysning.

Mer | Spara | Del
Merck Finck Bank, München (Tyskland)
Merck Finck Bank, München (Tyskland)

Den privata bank Merck Finck & Co. grundades 1870, och har sitt huvudkontor i München, Tyskland. Den har 305 anställda, och har sedan 2012 varit ett dotterbolag till KBL European Private Bankers och ägs därmed av Holding Precision Capital i Luxemburg, som också representerar intressen for privata investerare från Qatar.

Diskretion är en av de viktigaste funktionerna i banksektorn . Lämpligt vid deras München huvudkontor,  en undergolvs drivenhet har monterats på den tunga svängdörren , gör sitt arbete tyst och diskret.

Mer | Spara | Del
Deutsche Bank Berlin (Tyskland)
Deutsche Bank Berlin (Tyskland)

Berlin huvudkontor Deutsche Bank ligger i Charlottestrasse, Som også är hem för bankens Kunsthalle, konstgalleri, och records produkter är väl representerade här. Sandsten byggnaden, byggd på nitton tjugotalet, har tre dörrsystem, vilket ger ingången en ny och attraktiv ansikte. Detta look skaber en estetisk spänning mellom användning av moderna material å ena sidan, och de historiska aspekterna av byggnaden på andra.

Mer | Spara | Del
Paris Airport CDG (Frankrike)
Paris Airport CDG (Frankrike)

Den største flygplats i Frankrike och andra største i Europa, Air France internationella centrum. Omfattar mer än 600 företag och cirka 75.500 medarbejdere, så det är en av de viktigaste affärs platser i Parisregionen . Den hanterar 66 miljoner passagerare årligen, vilket gör den till nummer åtta i världen.

Charles de Gaulle Airport litar på record inom säkerhetsprodukter och har installerat flera olika FlipFlow modeller här på ett antal säkerhetsnivåer ; samtliga utför pålitlig service.

Mer | Spara | Del
Marin Centre Marin-Epagnier (Switzerland)
Marin Centre Marin-Epagnier (Switzerland)

Marine Centre i den fransktalande kantonen Neuchâtel, har mer än 30 butiker och många restauranger och kaféer på två nivåer, erbjuder ett brett utbud av varor och tjänster.

record valdes för att leverera huvudingången. Ett stort och imponerande record karusseldør, 6 meter i diameter, är det första besökarna till Marine Center ser.

Mer | Spara | Del
Flygplats VLC Valencia (Spanien)
Flygplats VLC Valencia (Spanien)

Valencias flygplats ligger i Manises, 8 km väster om Valencia i Spanien. Lagom till Americas Cup 2007, blev denna internationella flygplats moderniserat och expanderat, och fick bland andre nya funktioner, en ny terminalbyggnad .

Återigen , de gennomtestade record FlipFlow TWIN modeller installerades här, smidigt reglering av flödet av passagerare och förhindrar obehörig åtkomst till restriktionszonerna .

Mer | Spara | Del
Barcelona Airport BCN (Spanien)
Barcelona Airport BCN (Spanien)

Med nästan 40 miljoner passagerare per år, är El Prat flygplats i Barcelona Spaniens näst största flygplats (endast Madrid-Barajas är större), och den tionde största i Europa. Terminalerna använder flera record FlipFlow TWIN modeller, skapa enkelriktade säkra accesspunkter mellan områden med begränsat tillträde och allmänna utrymmen, som gör det möjligt att kontrollera passagerarflöden automatiskt och smidigt

Mer | Spara | Del
Sainte-Marie Clinic (Frankrike)
Sainte-Marie Clinic (Frankrike)

Sainte-Marie klinik är baserat i Osny i Val-d'Oise. Den består av sjukhem, en anläggning för vård och rehabilitering, psykoterapeutiskt och vårdcentraler, strålbehandling och onkologi, liksom en medicinsk avbildnings center.

Praktiskt taget alla automatiska dörrar här levererats av record, och har givet byggnaden en samordnad utseende och säkerställa kostnadsbesparingar i underhåll.

Mer | Spara | Del
Wiens utställningscenter (Österrike)
Wiens utställningscenter (Österrike)

Ett kontor torn markerar platsen för Wien Exhibition Centre, och visar vägen till Österrike vigtigste mässeplats. Cirka 20 arrangemang hålls här årligen, med fortrinsvist specialist exhibiitors. Wien utställningscenter spelar en viktig roll i ekonomin i området, spridda över 15 hektar, har det över 70.000 m² utställningsyta, samt ett kongresscenter .

Mer | Spara | Del
Billund Airport (Danmark)
Billund Airport (Danmark)

Internationellt är Billund en liten flygplats med endast 2.900.000 passagerare per år, och endast Danmark näst största, men för barn, mycket viktigt eftersom det ligger nära till Legoland och Lego fabriken.

Billund har direktflyg till 40 destinationer.

Mer | Spara | Del
Burg Hohenklingen, Stein am Rhein (Schweiz).
Burg Hohenklingen, Stein am Rhein (Schweiz).

Den Hohenklingen Burg eller slott är ett landmärke som ligger högst upp cirka 200 meter ovanför den lilla, pittoreska staden Stein am Rhein i Schweiz. Under sin långa historia har det skyddat från krig och förstörelse och således fortfarande ser väldigt mycket som det gjorde på medeltiden .

Idag är Hohenklingen slottet med sin restaurang och imponerande utsikt en populär destination för dagsbesökare och cateringtjänster , populärt långt utöver sina nationella gränser.

Den omfattande restaurering, som blev färdig 2007, har gjort det möjligt record att spela en roll i att göre många delar av slottet rullstolsanpassade .

Mer | Spara | Del
Zurich Airport (Schweiz)
Zurich Airport (Schweiz)

Zurich Airport är Schweiz största och viktigaste internationella hubben och är rankad 13 i Europa, med passagerarvolymerna nådde 26 miljoner per år. Den berömda Skytrax schema rankas regelbundet Zurich bland de 10 bästa flygplatserna i världen. Flygplatsverksamheten innehåller cirka 270 företag och sysselsätter mer än 25.000 personer.

Zurich Airport ligger nära vår Fehraltorf huvudkontor. Men det är irrelevant för dess operatör, som lägger mycket större vikt vid lång livslängd, exceptionell pålitlighet och, viktigast av allt, hög säkerhetsnivå på våra produkter. Ett perfekt exempel är installation av flera system för enkelriktade tillträdeskontroll av records FlipFlow typ. Vår utökade modell, TWIN, visar resenären rätt väg att gå, och tillförlitligt och effektivt förhindrar okontrollerad återvända till det begränsade området.

Mer | Spara | Del
Zürcher Cantonal Bank Rüti (Schweiz)
Zürcher Cantonal Bank Rüti (Schweiz)

Distrikts bankerna har traditionellt spelat en viktig roll i den schweiziska inhemska bank scen, med en andel på 30% av marknaden. De ägs av deras respektive Canton, som också är deras primära marknad. Sammantaget har de 24 kanton bankerna cirka 19.000 anställda. Ungefär en fjärdedel av bankernas totala tillgångar på 562 miljarder schweiziska francs genererades av Zürichs Cantonal Bank.

Mer | Spara | Del
Rolex Flagshipstore, Zurich (Switzerland)
Rolex Flagshipstore, Zurich (Switzerland)

For one of the world’s most exclusive brands at one of the world’s most exclusive addresses record supplied the main entrance door.

Opened in January 2013, the Rolex Boutique is run and maintained by the long-established family business of Carl-Friedrich Bucherer. The heavy security door, finished in 24-carat gold, was fitted with a modified underground drive to ensure reliable but silent operation despite its enormous weight.

Mer | Spara | Del
Migros Spitzacker Shopping Centre (Schweiz)
Migros Spitzacker Shopping Centre (Schweiz)

På våren 2015 var Spitzacker köpcentrum i Urdorf (ZH) igen öpnat efter en större renovering och utbyggnad. Detaljhandelsområdet är helt transformerat och har nästan fördubblats i storlek, med många nya hyresgäster. Det finns 13 nya butiker i komplexet, byggt i ljus stil med ett rymligt galleria med glastak.

Samtliga butiks ingångar har record THERMCORD skjutdörrar med värmeisolering. Fördelarna med THERMCORD modell är mycket tydlig, den stängar en av de sista hålen i byggnadens isolering. Under dagen leverar dörrarna regelbundet, pålitlig service och på kvällen förhindrar förlust av värme, och att värme tränger in i ett område som kräver kontrollerade lufttemperaturer .

Mer | Spara | Del
Diameter Line Zürich (Schweiz)
Diameter Line Zürich (Schweiz)

The diameter line är ett järnvägsspår som passerar genom staden Zürich, beskriver en vid båge från Altstetten via centralstationen hela vägen upp till Oerlikon. Dess mitt är den underjordiska passagen som börjar vid Löwenstrasse Station, som öppnades för tid med den schweiziska järnvägen tidtabell förändring den 13 december 2015.

Byggandet av stationen vid Löwenstrasse ger Zürich centralstation en ny ytterligare tillgång till den så kallade Gessnerallee Passage, som binder samman de två underjordiska transitstationer Museum och Löwenstrasse samt plattformarna på bottenvåningen . Samtidigt har nya butiks utrymmenytor skapats, utökar ShopVille RailCity köpcentrum genom tillägg av 44 nya butiker. Da record redan är väl representerat i den gamla delen av butiken Ville-RailCity fick vi order att leverera Ingångsdörrar för butikerna i den nya delen av köpcentret, som är klar i stål, betong och blek granit.

Mer | Spara | Del
Loading...