record automatische Türsysteme
sv

Inbrottshämmande skjutdörrar

record THERMCORD RC 2 är särskilt lämplig som inbrottsskydd, eftersom dörrkarmar är utformade till att vara extremt stark för att även säkerställa termisk separation. V-formade sektioner säkerställa en hög hållfasthet som kan motstå attack. Efter att ha klarat relevanta tests i juni 2013 blev record SAFECORD 20 certifierade RC " inbrott säker, i enlighet med EN 1627: 2011 normer och standarder. Det unika med denna modell är den fullständiga integrationen av alla säkerhets ändringar. Dörran virker som en vanlig skjutdörrar, och är fortfarande enkel och lätt att använda. För att låsa installationen skall du bara trycka på en knapp på record BDE-D styrenhetan, levereras med som standard.

record SAFECORD RC 2

record SAFECORD RC 2 är avsedd för användare som har krav på inbrottsskydd över genomsnittet, men uppskattar praktisk drift av en standard-skjutdörr.

record THERMCORD RC 2 / RC3

record THERMCORD RC 2 är den perfekta entrédörren för din butik, hotell eller kontorsbyggnad . Du kommer att få ett effektivt inbrottsskydd i kombination med effektiva, energisnåla egenskaper, som minskar din uppvärmning, samt luftkonditionerings kostnader.

Beräkna U-värdet för önskad dörrtyp med hjälp av vårt U-värde beräkningsverktyg.

Loading...