record automatische Türsysteme
sv

Energisparande skjutdörrar

Medan tak, väggar och fönster har isolerats i årtionden, finns det fortfarande betydande och kontinuerlig värmeväxling i samband med skjutdörrar. Detta inträffar även när dörrarna är försedda med isolerglas och är stängda. Detta beror på att de vanliga aluminiumprofiler som används i konstruktionen av ramen av stabilitetsskäl , är i ett stycke. record THERMCORD systemet är speciellt utvecklat för automatiska dörrar för att minska värmeförluster. Detta uppnås med två sammanfogade, men från varandra isolerade, sektioner, eftersom dessa två profiler inte rör varandra vid någon punkt innanför dörren, är värmeväxling mellan insidan och utsidan av dörrsystemet minimerat. systemet sätter en ny standard i form och funktion. Ett värmevärde (UD) på upp till 1,4 W / m K erhålls med 30 mm tvåglasfönster.

record THERMCORD+

record THERMCORD profilsystem, med dess slående utbud av funktioner för att minska kostnaderna för klimatkontrollen , infördes för första gången 2012. THERMCORD+ fortsätter att tillämpa denna idé genom att använda aktiva tätningar.

Beräkna U-värdet för önskad dörrtyp med hjälp av vårt U-värde beräkningsverktyg.

record THERMCORD RC 2 / RC3

record THERMCORD RC 2 är den perfekta entrédörren för din butik, hotell eller kontorsbyggnad . Du kommer att få ett effektivt inbrottsskydd i kombination med effektiva, energisnåla egenskaper, som minskar din uppvärmning, samt luftkonditionerings kostnader.

Beräkna U-värdet för önskad dörrtyp med hjälp av vårt U-värde beräkningsverktyg.

record THERMCORD Teleskop

record THERMCORD teleskop är ett automatiskt dörrsystem som har termiskt separerade dörrprofiler med värmeisoleringsegenskaper.

I kombination med matchande isoleringsglas och motsvarande sidopaneler används THERMCORD teleskopet främst som ytterdörr i områden där - även tillfälligt - finns hög hög temparatursvingning och hvor rymdförhållandena inte är optimala.

THERMCORD teleskop är den första teleskopiska skjutdörren med termiskt isolerade profiler, som knappast kan särskiljas från standardprofiler i storlek. Dess filigrékonstruktion gör det möjligt att kombinera arkitektoniska önskningar med energikrav, även i trånga utrymmen.

Beräkna U-värdet för önskad dörrtyp med hjälp av vårt U-värde beräkningsverktyg.

Loading...