record automatische Türsysteme
sv

Teleskopskjutdörrar

Den eleganta, automatiska skjutdörren för speciella entréer och för större öppningsbredder. Finns som en- eller tvåsidig version, med 2 eller 4 rörliga dörr vingar. Kan levereras som dörranläggning i fint inramat record-profilsystem eller i starkare isoleringsglasutförande. Finns även som isolerade profiler i vårt unika Thermcord-system.

record TSA 20

Precis så inbjudande och tillförlitliga som de traditionella skjutdörrarna, men mer imponerande i konstruktion och drift, är våra två eller fyra blads teleskop skjutdörrar. I jämförelse med traditionella skjutdörrar, upptar de ungefär 30% mindre utrymme tack vare sina smalare blad, och kan täcka särskilt stora öppningsbredder på upp till 4 000 mm. De maximala dörrvikterna sträcker sig från 2 x 130 kg för enkel, och 4 x 90 kg för teleskop skjutdörrar på båda sidor.

record THERMCORD Teleskop

record THERMCORD teleskop är ett automatiskt dörrsystem som har termiskt separerade dörrprofiler med värmeisoleringsegenskaper.

I kombination med matchande isoleringsglas och motsvarande sidopaneler används THERMCORD teleskopet främst som ytterdörr i områden där - även tillfälligt - finns hög hög temparatursvingning och hvor rymdförhållandena inte är optimala.

THERMCORD teleskop är den första teleskopiska skjutdörren med termiskt isolerade profiler, som knappast kan särskiljas från standardprofiler i storlek. Dess filigrékonstruktion gör det möjligt att kombinera arkitektoniska önskningar med energikrav, även i trånga utrymmen.

Beräkna U-värdet för önskad dörrtyp med hjälp av vårt U-värde beräkningsverktyg.

Loading...