sv

Detaljhandel

När stil och första intryck är viktiga parametrar, samt pålitlighet och funktionalitet är avgörande. Har record ingångs- och dörrlösningar för alla detaljhandeln. record är medveten om att dina automatiska dörrar måste vara tillförlitliga och säkra, och säkerställa kontinuerlig tillgång till butiken. Vi har byggt upp förtroende hos de största kedjorna och märkesbutiker eftersom record levererar vad du behöver.

automatic sliding door record

De väl beprövade dubbel och singel-blads skjutdörrarna från record är i själva centrum av vårt produktsortiment, och är lämpliga för nästan alla applikationer. Modulenheten och profilsystemet säkerställer en tillförlitlig och tyst drift över långa tidsperioder. De perfekt utformade dörrarna, med sitt eleganta utseende kan utökas enligt kundens krav på säkerhet, prestanda och bekvämlighet. De smala, standard eller robusta glasprofilerna som används för glasdörrarna, kan alla utrustas med utrymnings-system.

record DFA 127 FULL POWER

record DFA 127 FULL POWER har stark prestanda, ett kraftverk bland records olika styrsystem för sidohängda dörrar. Dess olika tillämpningsområden säkerställs genom fjäderkraften, som kan ställas ute på fältet, den kan användas i dörrar i storlekar EN4 - EN6. Därigenom ger styrsystemet ytterligare flexibilitet för kundspecifika inställningar. Den raffinerade tekniken i records styrsystem tillåter komplexa funktioner vid optimal kraft progression genom hela sving området.

record TOS 20

Med normala skjutdörrar, fasta sido paneler blockerer upp till två tredjedelar av passagen. Med record TOS total öppningssystem är detta område fortfarande fullt tillgänglig. TOS inte bara lämpar sig för nödsituationer, men också perfekt för att ladda skrymmande gods. De vanligaste  applikationer av record TOS är i köpcentrum, varuhus, möbel butiker och byggnader med höga volymer av gångtrafik .

record FTA 20 – automatic folding doors

Våra vikdörrar och deras varianter använder en annan princip i utformning av automatiska dörrar. Om det endast finns begränsat utrymme för dörrbladen att kunna öppna i passage området, vilket utesluter användning av skjutdörrar, erbjuds en automatisk vikdörr som en bra lösning.

Automatic folding doors with break-out function

En speciell egenskap är den valfria «break-out» funktion (FBO), den tillåter record FTA 20  att användas som en flykt dörr i enlighet med lokala förhållanden och föreskrifter. Som med TOS (Total Opening System) av våra automatiska skjutdörrar, FBO möjliggör svängdörrar för att fungera som nödutgångar genom att öppna i flykt riktning så snabbt som möjligt.

 

record SPEEDCORD

record SPEEDCORD är en snabb operativ dörr för inomhusbruk , lättinstallerade mellan lagret och försäljningsområde , eller mellan två lagerområden.

Installerad istället för manuellt drivna grindar och dörrar. På grund av de fullt integrerade enheterna och kontrollkomponenterna, och det faktum att enheten använder 230 V,  är speedcord relativt enkelt att installera och billigt att köra och installera.

record SAFECORD RC 2

record SAFECORD RC 2 är avsedd för användare som har krav på inbrottsskydd över genomsnittet, men uppskattar praktisk drift av en standard-skjutdörr.

record PST 20

record-vinkelskjutdörrarna skänker tack vare sin speciella form det lilla extra till både entrén och till byggnadsfasaden. Vinkeln är fritt valbar mellan 90 ° och 180 ° och kan användas inomhus eller utomhus. Med trubbiga vinklar, är denna typ av dörr ofta utrustade för att fungera över en stor radie, och används också ofta i stället för böjda dörrar.

record R 62

record R 62 säkerhets-interlock ger gångtrafiks separation på en rad säkerhetsnivåer . Samspelet mellan den senaste tekniken och beprövad konstruktionsteknik möjliggör säker, accesskontroll för sårbara och särskilt skyddade områden som finns i banker, flygplatser och andra...

record THERMCORD RC 2 / RC3

record THERMCORD RC 2 är den perfekta entrédörren för din butik, hotell eller kontorsbyggnad . Du kommer att få ett effektivt inbrottsskydd i kombination med effektiva, energisnåla egenskaper, som minskar din uppvärmning, samt luftkonditionerings kostnader.

Beräkna U-värdet för önskad dörrtyp med hjälp av vårt U-värde beräkningsverktyg.

record C 127

En viktig princip i utvecklingen av våra produkter är att de måste vara så tyst som möjligt under drift. Ett bra exempel är record DFA 127, som är utformad för att automatisera sidohängda dörrar där det inte hörs mer än bara ett litet surr. Med golv-infälld montering minskar detta ännu mer, så att dörr-rörelsen praktiskt taget inte hörs längre.

Loading...