sv

Industri

record SPEEDCORD är en hurtigport för användning inomhus, som enkelt kan installeras mellan, till exempel. lager och försäljningsområde , eller mellan två lagre. Omfattande säkerhetsfunktioner skyddar användare och material från skador. Denna port är relativt enkel och billig att installera och gör det till ett idealiskt val för företag inom distribution, stormarknader, butiker, logistik och speditionsföretag samt lastzoner på flygplatser.

record SPEEDCORD

record SPEEDCORD är en snabb operativ dörr för inomhusbruk , lättinstallerade mellan lagret och försäljningsområde , eller mellan två lagerområden.

Installerad istället för manuellt drivna grindar och dörrar. På grund av de fullt integrerade enheterna och kontrollkomponenterna, och det faktum att enheten använder 230 V,  är speedcord relativt enkelt att installera och billigt att köra och installera.

automatic sliding door record

De väl beprövade dubbel och singel-blads skjutdörrarna från record är i själva centrum av vårt produktsortiment, och är lämpliga för nästan alla applikationer. Modulenheten och profilsystemet säkerställer en tillförlitlig och tyst drift över långa tidsperioder. De perfekt utformade dörrarna, med sitt eleganta utseende kan utökas enligt kundens krav på säkerhet, prestanda och bekvämlighet. De smala, standard eller robusta glasprofilerna som används för glasdörrarna, kan alla utrustas med utrymnings-system.

record TOS 20

Med normala skjutdörrar, fasta sido paneler blockerer upp till två tredjedelar av passagen. Med record TOS total öppningssystem är detta område fortfarande fullt tillgänglig. TOS inte bara lämpar sig för nödsituationer, men också perfekt för att ladda skrymmande gods. De vanligaste  applikationer av record TOS är i köpcentrum, varuhus, möbel butiker och byggnader med höga volymer av gångtrafik .

Loading...