record automatische Türsysteme
sv

Dold Dörrautomatik

Som tillverkare av automatiska dörrlösningar , måste vi beakta både tekniska krav och arkitektoniska idéer. Vi kommer ofta över projekt där även smal dørautomatikker över dörren inte uppfyller kundens önskemål. Dold dørautomatikker under golvet, har varit en del av record i 25 år. Våra kunskaper och nyskapande inställning, i kombination med vår långvariga samarbete med internationellt kända arkitekter har gjort oss till experter inom golvmonterade dørautomatikker.

record C 127

En viktig princip i utvecklingen av våra produkter är att de måste vara så tyst som möjligt under drift. Ett bra exempel är record DFA 127, som är utformad för att automatisera sidohängda dörrar där det inte hörs mer än bara ett litet surr. Med golv-infälld montering minskar detta ännu mer, så att dörr-rörelsen praktiskt taget inte hörs längre.

record C 90 SU

För slagdörrs-automatik , erbjuder record två golvmonterade konstruktioner, C 90 SU och C 127 modeller. Den förstnämnda har utformats speciellt för dörrar upp till 600 kilo. Den inbyggda lådan i rostfritt stål har också integrerat golv. Automatiken består av ett elektromekaniskt system med hög effekt och låg ljudtransmission . I händelse av strömavbrott, är det möjligt med nödöppnings-anpassning att dörrbladen kan öppnas utan motstånd om strömavbrottet varar längre.

Loading...