record automatische Türsysteme
sv

Lösningar för Sjukhus

record CLEAN är en modellserie som monteras när krav kräver automatiska dörrar med hermetiska tätningar och tydligt definierade specifikationer. På sjukhusområdet är detta ofta är fallet  i till exempel operationsrum, där våra dörrar bidrar till att upprätthålla den sterila miljön i både förmåga att hermetiskt stänga dörrarna och ved rengöringsfördelar . Dessa tätslutande skjutdörrar finns i enkla eller dubbla versioner.

record CLEAN K1-A / K2-A

Standardmodellen i record CLEAN serien är K1, en enkeltblads skjutdörr, och K2, med två dörrblad . Ett stort antal olika material finns tillgängliga för dörrblad kärna och ytfinhet samt utformningen av dörrkarmar och tätningssystem, vilket möjliggör ett brett spektrum av tillämpningar.

record CLEAN K1-A -dB

Kärnan i vår record CLEAN K1-A -dB är Bullerabsorberande och omgiven av gummipackningar . Finns i ett ljudisolerat stadier av 34 dB, 37 dB och 42 dB. Ytan kan utformas med hög kvalitet stål eller design vänlig HPL. En kombination av material är också möjlig.

record CLEAN T2-A

Attraktiv och pålitlig, men ännu mer imponerande i sin konstruktion, är vår två- eller fyra blad teleskop skjutdörr. Tack vare sina smalare dörrblad , krävs cirka 30% mindre utrymme jämfört med vanliga skjutdörrar

Loading...