record automatische Türsysteme
sv

Lösningar för Optimal Passage

Om man vill bevara så mycket av den fulla bredden av en passage som möjligt, finns det flera alternativ. Är det nödvändigt att kunna öppna passagen till exempel mottagande av varor eller servicefordon , är record TOS 20, Total Opening System, en bra lösning. I det öppna läget är upp till 95% av passagen tillgänglig.

record TOS 20

Med normala skjutdörrar, fasta sido paneler blockerer upp till två tredjedelar av passagen. Med record TOS total öppningssystem är detta område fortfarande fullt tillgänglig. TOS inte bara lämpar sig för nödsituationer, men också perfekt för att ladda skrymmande gods. De vanligaste  applikationer av record TOS är i köpcentrum, varuhus, möbel butiker och byggnader med höga volymer av gångtrafik .

record TSA 20

Precis så inbjudande och tillförlitliga som de traditionella skjutdörrarna, men mer imponerande i konstruktion och drift, är våra två eller fyra blads teleskop skjutdörrar. I jämförelse med traditionella skjutdörrar, upptar de ungefär 30% mindre utrymme tack vare sina smalare blad, och kan täcka särskilt stora öppningsbredder på upp till 4 000 mm. De maximala dörrvikterna sträcker sig från 2 x 130 kg för enkel, och 4 x 90 kg för teleskop skjutdörrar på båda sidor.

record K 21

record K21 är en två-bladig karuselldörr som är anordnad i storlekarna 3600 -6500 mm. Dörr typen är rymlig med gott om utrymme för användarnas kundvagnar och liknande. Med en integrerad skjutdörr kan den också fungera som en skjutdörr på fina sommardagar eller för passager av stora föremål.

Loading...