record automatische Türsysteme
sv

Energibesparing

Medan tak, väggar och fönster har isolerats i årtionden, finns det fortfarande betydande och kontinuerlig värmeväxling i samband med skjutdörrar. Detta inträffar även när dörrarna är försedda med isolerglas och är i det stängda läget. Detta beror på att de vanliga aluminiumprofiler som används i konstruktionen, av ramen som, av stabilitetsskäl , är i ett stycke. rekord THERMCORD systemet är speciellt utvecklat för automatiska dörrar för att minska värmeförluster . Detta uppnås med två sammanfogade , men från varandra isolerade sektioner, eftersom dessa två profiler inte rör varandra vid någon punkt innanför dörren, minimeras värmeväxling mellan insidan och utsidan av dörrsystemet . systemet sätter en ny standard i form och funktion. Ett värmevärde (UD) på 1,4 W / m K erhålls med 30 mm dubbelglas fönster.

record THERMCORD+

record THERMCORD profilsystem, med dess slående utbud av funktioner för att minska kostnaderna för klimatkontrollen , infördes för första gången 2012. THERMCORD+ fortsätter att tillämpa denna idé genom att använda aktiva tätningar.

Beräkna U-värdet för önskad dörrtyp med hjälp av vårt U-värde beräkningsverktyg.

record THERMCORD RC 2 / RC3

record THERMCORD RC 2 är den perfekta entrédörren för din butik, hotell eller kontorsbyggnad . Du kommer att få ett effektivt inbrottsskydd i kombination med effektiva, energisnåla egenskaper, som minskar din uppvärmning, samt luftkonditionerings kostnader.

Beräkna U-värdet för önskad dörrtyp med hjälp av vårt U-värde beräkningsverktyg.

Loading...