record automatische Türsysteme
sv

Säkerhet

Våra automatiska dörrsystem är oftast utformade för att underlätta för fotgängare och besökare, men i vissa fall är det nödvändigt att begränsa eller förhindra just denna tillgång. Våra lösningar för säkerhetsapplikationer är utformade för att förhindra okontrollerad tillgång för människor till säkra och icke godkända områden.

record FlipFlow SINGLE

record FlipFlow ger en hög säkerhetsnivå för ett brett spektrum av applikationer. Det användarvänliga , enkelriktade trafiksäkerhetssystemet, levererar hög genomströmning,utan att riskera kontrollerat flöde.

record FlipFlow TWIN

record FlipFlow ger en hög nivå av säkerhet, för ett brett spektrum av applikationer. Det användarvänliga , enkelriktade trafiksäkerhetssystemet leverar hög genomströmning, utan att riskera kontrollerat flöde.

record FlipFlow TRIPLE

record FlipFlow ger en hög säkerhetsnivå inom ett brett användningsområde. Det användarvänliga , enkelriktade trafiksäkerhetssystemet, ger en stor genomströmning, utan att kompromissa med kontrollerat tillträde..

record FlipFlow WIDE

record FlipFlow ger en hög nivå av säkerhet för ett brett spektrum av applikationer. Det användarvänliga , enkelriktade trafiksäkerhetssystemet, levererar hög genomströmning, utan att riskera kontrollerat flöde.

record SAFECORD RC 2

record SAFECORD RC 2 är avsedd för användare som har krav på inbrottsskydd över genomsnittet, men uppskattar praktisk drift av en standard-skjutdörr.

record THERMCORD RC 2 / RC3

record THERMCORD RC 2 är den perfekta entrédörren för din butik, hotell eller kontorsbyggnad . Du kommer att få ett effektivt inbrottsskydd i kombination med effektiva, energisnåla egenskaper, som minskar din uppvärmning, samt luftkonditionerings kostnader.

Beräkna U-värdet för önskad dörrtyp med hjälp av vårt U-värde beräkningsverktyg.

record R 62

record R 62 säkerhets-interlock ger gångtrafiks separation på en rad säkerhetsnivåer . Samspelet mellan den senaste tekniken och beprövad konstruktionsteknik möjliggör säker, accesskontroll för sårbara och särskilt skyddade områden som finns i banker, flygplatser och andra...

Loading...