sv

Referenser – Läckerli Huus, Frenkendorf (Schweiz)

Har du luktade det nya doft runt Flachsackerstrasse 50 i Frenkendorf? Här bakar de inte bara de ursprungliga Basler Läckerli kex, men också hela sortiment av Läckerli Huus specialiteter, som alla är kärleksfullt och omsorgsfullt gåva inslaget för hand. Läckerli Huus "lång tradition av intrikata förpackningar finner kontinuitet här, typisk för vilka de burkar, som är bland de mest populära typen av containrar i Läckerli Huus sortimentet.

Byggnaden omfattar lagring i källaren, produktionsområden på botten och första våningen och kontor på översta våningen. Alla områden är klar i linje med Minergie normer och standarder. Dessutom används grundvatten som energikälla för kylning och uppvärmning av byggnader och produktionsanläggningar. Den nya byggnaden säkerställer således optimal produktions- och logistikprocesser samt det senaste inom produktionsteknik, i kombination med miljövänlig användning av energi.

Den 1 oktober 2014 öppnade butikken inbyggd i produktionsanläggningen sina dörrar, som gör det möjligt för kunderna att köpa nybakade delikatesser på stället.

www.laeckerli-huus.ch

PDF | Spara | Del
Följande record produkter är installerat i detta exempel
Tillbaka
Loading...