record automatische Türsysteme
sv

Tillbehör - Sensorer - Styrenheter

Förutom records genomtänkta mekanik, utgör vår komplexa elektroniska utrustning ryggraden i alla våra produkter. En viktig orsak till den stora framgången med våra produkter, är att record är ett av de få tillverkare av automatiska dörrar, som har utformats, utvecklats och tillverkats sina egna styrenheter och sensorer. Detta har gjort det möjligt för oss att anpassa våra sensorer och styrenheter för att passa perfekt till våra produkter redan på planlægninsstadiet. Våra sensorer gör mer än bara öppna dörren när någon närmar sig. De registrerar exakt hur snabbt de rör sig, undertrycker öppnande av dörren när, till exempel, är en krukväxt i sensorns detekterings och skyddar människor från att kollidera med dörrkarmar .

record AIR 290

record AIR 290 är en aktiv infraröd sensor som genererar en smal ljusgardin till golvet. Öppningsimpuls aktiveras när ett föremål bryter strålen. Denna sensor är speciellt användbar vid övervakning av endast en liten vinkel som skall täckas.

record AIS 290

Säkerhetssensorer för kläm-skydd , att användas till automatiska dörrsystem för vägg, tak eller infälld montering

record RAD 290

Genom att analysera dess närmaste omgivning, kommunicerar record RAD 290 rörelsedetektor permanent med styrenheten. Avkänningsfält definieras elektroniskt, vilket gör det möjligt att eliminera tidigare registrerade dörrörelser. Tidskrävande mekanisk förfining av sensorn därigenom undanröjs. Även förändringar i detektion på grund av temperaturskillnader är praktiskt taget icke-problematisk.

record BDE-D

Driftläget väljs intuitivt när du använder BDE-D. Den elektroniska kontrollpanelen visar text på ett antal valbara språk. Den bekväma och användarvänliga BDE-D kontrollpanelen kan användas för att ställa in eller ändra applikationsspecifika dörrparametrar, såsom öppnings- och stängningshastigheter, öppningsbredd för minskad öppning, öppethållandetid, etc.

record BDE-M

record BDE-M mekanisk kontrollpanel är utrustad med en nyckelbrytare för att välja driftlägen . Nyckeln kan tas bort i vilken position som helst.

record BDE-S

record BDE-S är ett program omkopplare som endast kan användas med nyckel. Områden där denna lösning vanligtvis används är säkerhets fokuserade byggnader såsom flygplatser, och andra byggnader med begränsad åtkomst till vissa områden. Beroende på dörrsystemet kan upp till fem lägen väljas.

record Wireless Switch

Denna trådlösa record-knapp, är en trådlös 868,3 MHz radiostyrd knapp som kan fästas på nästan vilket ställe som helst upp till 30 meter från dörren. Tryck på knappen sänder ut en radiosignal med en inbäddad kod till den mottagande enheten vid dörrkontrollen, och utlöser en öppningsimpuls . Piezoelektrisk teknik gör den trådlösa record-knappen underhållsfri, och innebär också att det inte krävs batterier. Inkluderat är också en självhäftande film, som gör det möjligt att fästa den radiostyrda knappen på glas, kakel eller målade väggar.

record MPV

För att förhindra automatiska skjutdörrar från att öppnas med våld, t.ex. vid låsning av ingången till ett apotek, erbjuder record en mängd olika lösningar. Som ett bekvämt och praktiskt alternativ till traditionella manuella golv-lås är records flerpunktslåsning (MPV), som effektivt förhindrar dörren från att öppnas, MPV är utrustad med två bultar i golvet, och två på toppen av dörrbladen .

record Touchless Switch

Den beröringsfria IR hygieniska knappen utlöser en öppningsimpuls utan att man behövar röra underlaget.

Till skillnad från de infraröda sensorerna i record 290-serien, är detektion området av denna beröringsbrytare mycket liten, så att det utlöser endast om en riktad rörelse sker i dess omedelbara närhet. Oavsiktlig utlösning således undviks, vilket gör record kontakt switchen idealisk för tillämpningar på sjukhus, till exempel i operationssalen efter desinficering av händerna för att utföra kirurgiska ingrepp.

record RAD 290

Genom att analysera dess närmaste omgivning, kommunicerar record RAD 290 rörelsedetektor permanent med styrenheten. Avkänningsfält definieras elektroniskt, vilket gör det möjligt att eliminera tidigare registrerade dörrörelser. Tidskrävande mekanisk förfining av sensorn därigenom undanröjs. Även förändringar i detektion på grund av temperaturskillnader är praktiskt taget icke-problematisk.

Loading...